Het menu
lunch
We verwelkomen je graag voor de lunch. We vragen je vooraf even te reserveren.
Lunch Menukaart
Soepen worden geserveerd met vers bereid zuurdesembrood
Soepen
als voorgerecht met zuurdesembrood +3.00
als maaltijd soep inclusief zuurdesembrood
Soep van de dag
6.50 / 11.50
Vraag naar de soep van de dag.
Tomatensoep
7.50 / 12.50
Verse soep met provençaalse groenten en groene kruiden.
Tom Kah Kai
7.50 / 12.50
Een heerlijk romige Thaise soep op basis van kokos met sereh, citroenblad en gember
Voor oud en jong
Pancakes
7.50
Versgebakken pancakes, geserveerd met maple syrup.
Pancakes de luxe
11.50
Vers gebakken volkoren pancakes, geserveerd met maple syrup, vers fruit en een yoghurt mousse
Special
Hummusproeverij
24.50
Desembrood met diverse huis gemaakte hummus op basis van kikkererwten; (voor 2 personen)
2 soorten desembroden (ciabatta en rode wintertarwe) met vier soorten dips en luchtige kruidenboter; een dip van pistache en groene kruiden, een dip van paprika en amandel, een dip van broccoli met grapefruit en een dip van maïs en citroen
Salades
Salades van de dag
14.50/13.50
Een heerlijk frisse salade met groente en fruit van het seizoen. Vraag of kijk op het krijtbord naar de salade van de dag. Geserveerd met gele millet of zuurdesembrood +3.00
Aperitief
Zuurdesembrood
5.50
Huisgemaakt desembrood met luchtige dragonboter, olijfolie en Keltisch zeezout.
Geroosterde notenmix
4.50
Vers (droog) geroosterde pecannoten, hazelnoten, amandelen en cashewnoten.
Borrelplank
8.50
Met verse gemarineerde avocado, olijven, diverse noten, gepofte cherry tomaatjes en hummus met komkommersticks om te dippen.
Sandwiches
Desembrood met avocado
slice 14.50
Heerlijke rijpe en romige avocado gemarineerd met olijfolie, een frisse mole op basis van pistache en groene kruiden en frisse tonen van citroen.
Desembrood met ‘saté’ van jackfruit
16.50
Authentieke bereiding van huis gemaakt pindakaas, met verse geschaafde groenten van het seizoen, frisse sla soorten.
Desembrood met tomaat pesto
14.50
Heerlijk rijpe en smaakvolle tomaten met een huisgemaakte groene pesto en vers geschaafde groenten van het seizoen
Bijgerechten
Zuurdesembrood
5.50
Met huisgemaakte luchtige dragon boter, olijfolie en Keltisch zeezout.