lunch

We verwelkomen je graag voor de lunch. We vragen je vooraf even te reserveren.

Lunchkaart

Soepen worden geserveerd met vers bereid zuurdesembrood

Aperitief

Zuurdesembrood

5.50

Huisgemaakt desembrood met luchtige dragonboter, olijfolie en Keltisch zeezout.

Borrelplank

8.50

Met verse gemarineerde avocado, olijven, diverse noten, en hummus met komkommersticks om te dippen.

Geroosterde notenmix

4.50

Vers (droog) geroosterde pecannoten, hazelnoten, amandelen en cashewnoten.

Soepen

als voorgerecht met zuurdesembrood +3.00

als maaltijd soep inclusief zuurdesembrood

Soep van de dag

6.50 / 11.50

Vraag naar de soep van de dag. 

Pompoensoep

7.50 / 12.50

Zachte pompoensoep, subtiel op smaak gebracht met sinaasappel en gegarneerd met geroosterde pecannoten.

Tomatensoep

7.50 / 12.50

Verse soep met provençaalse groenten en groene kruiden.
 

Voor oud en jong

Pancakes

7.50

Versgebakken pancakes, geserveerd met maple syrup.

Pancakes de luxe

11.50

Vers gebakken volkoren pancakes, geserveerd met maple syrup en vers fruit.

Proeverij voor twee personen

Hummusproeverij

24.50

Desembrood met diverse huis gemaakte hummus op basis van kikkererwten; (voor 2 personen)

Desembrood met verschillende soorten dips met groenten van het seizoen en luchtige kruidenboter; denk aan een dip van pistache en groene kruiden, paprika en amandel, broccoli en maïs met citroen.

Special van de dag

Verrassing van de dag

 14.50

Een verrassend seizoensgerecht met pure smaken, vers bereid door onze keuken.

Vraag het team naar de special van vandaag!

Sandwiches

Desembrood met gegrilde groente

slice 14.50

Huisgemaakt desembrood met gegrilde seizoen groenten, geroosterde pompoenpitten en zwammen met een smaakvolle pesto.

Desembrood met ‘saté’ van jackfruit

16.50

Een authentiek Indische bereiding van pindasaus met huisgemaakte pindakaas, vers geschaafde groenten van het seizoen en frisse sla soorten.

Desembrood met ei   

15.50

Rijk belegd desembrood, met gekookt ei, een romige paprika-chili spread, verse sla en pittige cress. Afgewerkt met peterselie-olie en kleurrijke eetbare bloemen voor een verrassend smaakvol en fris gerecht.

Salades

Salades met biet

14.50

Frisse salade met gemarineerde biet, gedroogde vijg, romige geitenkaas en seizoensfruit. Verrijkt met geroosterde walnoten en een groene appel-vijg dressing voor een volle, verrassende smaak.

Geserveerd met zuurdesembrood +3.00

Warm

Chili sin carne

16.50

Warme chili met bonen, abrikozen, kokosmelk en krokant geroosterde noten; een rijke smaakexplosie voor een perfecte lunch.

Geserveerd met zuurdesembrood +3.00

Bijgerechten

Zuurdesembrood

5.50

Met huisgemaakte luchtige dragon boter, olijfolie en Keltisch zeezout.