Het menu

lunch en diner

We verwelkomen je graag voor lunch of diner. We vragen je vooraf even te reserveren.

Lunch Menukaart

Soepen worden geserveerd met vers bereid zuurdesembrood

Soepen

Soep van de dag

8.50

Vraag naar de soep van de dag. Kan geserveerd worden met vers bereid zuurdesembrood ( + 3.00)

Tomatensoep

7.50

Verse soep met provençaalse groenten en groene kruiden.
geserveerd met zuurdesembrood +3.00

Voor de jonge gasten

Pancakes

7.50

Versgebakken pancakes, geserveerd met maple syrup.

Special

Hummusproeverij

17.50

Desembrood met diverse huis gemaakte hummus op basis van kikkererwten; (voor 2 personen)
Ons eigen desembrood met vier soorten hummus en een luchtige dragon boter; hummus van pistache en groene kruiden, hummus van gele biet met passievrucht en koffie, hummus van broccoli met grapefruit en munt en hummus van mais met olijfolie.

Gerechten

Jackfruit ‘Saté’

16.50

Met verse geschaafde groenten van het seizoen, Indische satésaus, kruiden en specerijen. (geserveerd met naar keuze gele millet of zuurdesembrood)

Salades

Salades van de dag

14.50/13.50

Een heerlijk frisse salade met groente en fruit van het seizoen. Vraag of kijk op het krijtbord naar de salade van de dag. Geserveerd met gele millet of zuurdesembrood +3.00

Aperitief

Zuurdesembrood

5.50

Huisgemaakt desembrood met luchtige dragonboter, olijfolie en Keltisch zeezout.

Geroosterde notenmix

4.50

Vers (droog) geroosterde pecannoten, hazelnoten, amandelen en cashewnoten.

Borrelplank

8.50

Met verse gemarineerde avocado, olijven, diverse noten, gepofte cherry tomaatjes en hummus met komkommersticks om te dippen.

Sandwiches

Desembrood met avocado

14.50

Heerlijke rijpe en romige avocado gemarineerd met olijfolie, een frisse mole op basis van pistache en groene kruiden en frisse tonen van citroen.

Desembrood met ‘saté’ van jackfruit

16.50

Authentieke bereiding van huis gemaakt pindakaas, met verse geschaafde groenten van het seizoen, frisse sla soorten.

Desembrood met tomaat

14.50

Dungesneden vleestomaten, rode paprika’s, basilicum, aardbei en een heerlijk krachtige romesco saus op basis van geroosterde tomaat, paprika, amandelen op desembrood.

Bijgerechten

Gele millet

5.50

Millet, of gierst bevat van alle graansoorten de meeste eiwitten en is erg voedzaam. Door authentieke Indische bereiding met kruiden en specerijen erg rijk van smaak

Zuurdesembrood

5.50

Met huisgemaakte luchtige dragon boter, olijfolie en Keltisch zeezout.

Diner Menukaart

Met ons diner gaan we je verrassen. Wekelijks stelt onze conceptontwikkelaar Vincent Tuk een nieuw menu samen. Daarbij laat hij zich inspireren door het seizoen en kookt hij ook met wat het seizoen te bieden heeft.  Variatie, smaaksensatie, nieuw, fris, licht verteerbaar, fleurig, modern en verrassend zijn termen waarmee we dit menu en zijn gerechten  kunnen beschrijven. Wij dagen je graag uit; laat je verrassen door de veelzijdigheid die de rijke natuur te bieden heeft! Proef natuurlijk puur!

(Hoewel we een vegetarische eetgelegenheid zijn kunnen veel gerechten ook vegan gemaakt worden.  Geef het aan bij de bediening of tijdens het reserveren.)

Diner

Menu van deze week

Huisgemaakt desembrood met dips
Luchtige dragon boter met hummus van mole met groene kruiden en pistache en hummus van mais

Carpaccio van tomaat
Dun gesneden gemarineerde tomaat met een salade van tzatziki

* Lasagne van knolselderij
Met gepekelde eidooier, gele curry op basis van kokos, tomaat, paprika en jackfruit

Mille-Feuille van bloemkool
Met groene groenten en een saus van witte asperges en kokos, geserveerd met parelcouscous, zwammen en hazelnoot

39 excl. gerecht met *
49 incl. gerecht met *