Het menu

lunch en diner

We verwelkomen je graag voor lunch of diner. We vragen je vooraf even te reserveren.

Lunch Menukaart

Soepen worden geserveerd met vers bereid zuurdesembrood

Soepen

als voorgerecht met zuurdesembrood +3.00

als maaltijd soep inclusief zuurdesembrood

Soep van de dag

6.50 / 11.50

Vraag naar de soep van de dag. 

Aspergesoep

9.50 / 13.50

Een smaakvolle en frisse koude soep van rode biet, kimchi en tomaat met garnituren van sherry tomaatjes en een schuim van bleekselderij

 

Tomatensoep

7.50 / 12.50

Verse soep met provençaalse groenten en groene kruiden.
 

Tom Kah Kai

7.50 / 12.50

Een heerlijk romige Thaise soep op basis van kokos met sereh, citroenblad en gember

Voor oud en jong

Pancakes

7.50

Versgebakken pancakes, geserveerd met maple syrup.

Pancakes de luxe

11.50

Vers gebakken volkoren pancakes, geserveerd met maple syrup, vers fruit en een yoghurt mousse

Special

Hummusproeverij

24.50

Desembrood met diverse huis gemaakte hummus op basis van kikkererwten; (voor 2 personen)

2 soorten desembroden (ciabatta en rode wintertarwe) met vier soorten dips en luchtige kruidenboter; een dip van pistache en groene kruiden, een dip van paprika en amandel, een dip van broccoli met grapefruit en een dip van maïs en citroen

Gerechten

Jackfruit ‘Saté’

16.50

Met verse geschaafde groenten van het seizoen, Indische satésaus, kruiden en specerijen. (geserveerd met naar keuze winterse couscous of zuurdesembrood)

Jackfruit ‘Rendang

16.50

Met verse geschaafde groenten van het seizoen, Indische rendangaus, kruiden en specerijen. (geserveerd met naar keuze gele millet, asperges met krieltjes (+2.50)  of zuurdesembrood)

Gele curry van tomaat en paprika

16.50

Authentiek bereidde Indiase gele curry van tomaten, paprika, kokos, kruiden en specerijen. (geserveerd met naar keuze gele millet, asperges met krieltjes (+2.50)  of zuurdesembrood)

Salades

Salades van de dag

14.50/13.50

Een heerlijk frisse salade met groente en fruit van het seizoen. Vraag of kijk op het krijtbord naar de salade van de dag. Geserveerd met gele millet of zuurdesembrood +3.00

Aperitief

Zuurdesembrood

5.50

Huisgemaakt desembrood met luchtige dragonboter, olijfolie en Keltisch zeezout.

Zuurdesem      ciabatta

7.50

Met twee soorten verrassende dips.

Geroosterde notenmix

4.50

Vers (droog) geroosterde pecannoten, hazelnoten, amandelen en cashewnoten.

Borrelplank

8.50

Met verse gemarineerde avocado, olijven, diverse noten, gepofte cherry tomaatjes en hummus met komkommersticks om te dippen.

Sandwiches

Desembrood met avocado

slice 14.50

Heerlijke rijpe en romige avocado gemarineerd met olijfolie, een frisse mole op basis van pistache en groene kruiden en frisse tonen van citroen.

Desembrood met ‘saté’ van jackfruit

16.50

Authentieke bereiding van huis gemaakt pindakaas, met verse geschaafde groenten van het seizoen, frisse sla soorten.

Desembrood met tomaat pesto

14.50

Heerlijk rijpe en smaakvolle tomaten met een huisgemaakte groene pesto en vers geschaafde groenten van het seizoen

Desembrood met ‘rendang van jackfruit’

16.50

Authentieke bereiding van huis gemaakt pindakaas, met verse geschaafde groenten van het seizoen, frisse sla soorten.

Bijgerechten

Asperges met krieltjes

7.50

Quinoa bereid met Italiaanse groenten, tomatensaus, en Mediterrane kruiden

Gele millet

5.50

Een heerlijk warme gele millet bereidt zoals een authentieke Indische gele rijst met kurkuma, kokos en sereh

Zuurdesembrood

5.50

Met huisgemaakte luchtige dragon boter, olijfolie en Keltisch zeezout.

Diner Menukaart

Met ons diner gaan we je verrassen. Wekelijks stelt onze conceptontwikkelaar Vincent Tuk een nieuw menu samen. Daarbij laat hij zich inspireren door het seizoen en kookt hij ook met wat het seizoen te bieden heeft.  Variatie, smaaksensatie, nieuw, fris, licht verteerbaar, fleurig, modern en verrassend zijn termen waarmee we dit menu en zijn gerechten  kunnen beschrijven. Wij dagen je graag uit; laat je verrassen door de veelzijdigheid die de rijke natuur te bieden heeft! Proef natuurlijk puur!

(Hoewel we een vegetarische eetgelegenheid zijn kunnen veel gerechten ook vegan gemaakt worden.  Geef het aan bij de bediening of tijdens het reserveren.)

Diner

Menu van deze week

39 excl. gerecht met *
49 incl. gerecht met * 

Huisgemaakt desembrood met dips

Luchtige kruidenboter en  dips van romesco en mais

Tom kah kai soep

Geserveerd met een duo van tomaat pesto en tzatziki salade

Worteltartaar

Met schuim van gele curry

Millefeuille van bloemkool  

Met groene groenten, vegetarische jus en groene quinoa