Het menu
lunch en diner
We verwelkomen je graag voor lunch of diner. We vragen je vooraf even te reserveren.
Lunch Menukaart
Soepen worden geserveerd met vers bereid zuurdesembrood
Soepen
Soep van de dag
8.50
Vraag naar de soep van de dag. Kan geserveerd worden met vers bereid zuurdesembrood ( + 3.00)
Tomatensoep
7.50
Verse soep met provençaalse groenten en groene kruiden.
geserveerd met zuurdesembrood +3.00
Voor de jonge gasten
Pancakes
7.50
Versgebakken pancakes, geserveerd met maple syrup.

Special
Hummusproeverij
17.50
Desembrood met diverse huis gemaakte hummus op basis van kikkererwten; (voor 2 personen)
Ons eigen desembrood met vier soorten hummus en een luchtige dragon boter; hummus van pistache en groene kruiden, hummus van gele biet met passievrucht en koffie, hummus van broccoli met grapefruit en munt en hummus van mais met olijfolie.
Gerechten
Jackfruit ‘Saté’
16.50
Met verse geschaafde groenten van het seizoen, Indische satésaus, kruiden en specerijen. (geserveerd met naar keuze gele millet of zuurdesembrood)
Salades
Salades van de dag
14.50/13.50
Een heerlijk frisse salade met groente en fruit van het seizoen. Vraag of kijk op het krijtbord naar de salade van de dag. Geserveerd met gele millet of zuurdesembrood +3.00

Aperitief
Zuurdesembrood
5.50
Huisgemaakt desembrood met luchtige dragonboter, olijfolie en Keltisch zeezout.
Geroosterde notenmix
4.50
Vers (droog) geroosterde pecannoten, hazelnoten, amandelen en cashewnoten.
Borrelplank
8.50
Met verse gemarineerde avocado, olijven, diverse noten, gepofte cherry tomaatjes en hummus met komkommersticks om te dippen.
Sandwiches
Desembrood met avocado
14.50
Heerlijke rijpe en romige avocado gemarineerd met olijfolie, een frisse mole op basis van pistache en groene kruiden en frisse tonen van citroen.
Desembrood met ‘saté’ van jackfruit
16.50
Authentieke bereiding van huis gemaakt pindakaas, met verse geschaafde groenten van het seizoen, frisse sla soorten.
Desembrood met tomaat
14.50
Dungesneden vleestomaten, rode paprika’s, basilicum, aardbei en een heerlijk krachtige romesco saus op basis van geroosterde tomaat, paprika, amandelen op desembrood.

Bijgerechten
Gele millet
5.50
Millet, of gierst bevat van alle graansoorten de meeste eiwitten en is erg voedzaam. Door authentieke Indische bereiding met kruiden en specerijen erg rijk van smaak
Zuurdesembrood
5.50
Met huisgemaakte luchtige dragon boter, olijfolie en Keltisch zeezout.
Diner Menukaart
Met ons diner gaan we je verrassen. Wekelijks stelt onze conceptontwikkelaar Vincent Tuk een nieuw menu samen. Daarbij laat hij zich inspireren door het seizoen en kookt hij ook met wat het seizoen te bieden heeft. Variatie, smaaksensatie, nieuw, fris, licht verteerbaar, fleurig, modern en verrassend zijn termen waarmee we dit menu en zijn gerechten kunnen beschrijven. Wij dagen je graag uit; laat je verrassen door de veelzijdigheid die de rijke natuur te bieden heeft! Proef natuurlijk puur!
(Hoewel we een vegetarische eetgelegenheid zijn kunnen veel gerechten ook vegan gemaakt worden. Geef het aan bij de bediening of tijdens het reserveren.)
Diner
Menu van deze week
Huisgemaakt desembrood met dips
Luchtige dragon boter met hummus van mole met groene kruiden en pistache en hummus van mais
Carpaccio van tomaat
Dun gesneden gemarineerde tomaat met een salade van tzatziki
* Lasagne van knolselderij
Met gepekelde eidooier, gele curry op basis van kokos, tomaat, paprika en jackfruit
Mille-Feuille van bloemkool
Met groene groenten en een saus van witte asperges en kokos, geserveerd met parelcouscous, zwammen en hazelnoot
39 excl. gerecht met *
49 incl. gerecht met *