Maak kennis met Graan&Zo

Wie zijn wij

Ontmoet het team van Restaurant Graan&Zo.

Eigenaren

Gert-Jan en Heleen de Groot

Hij zwemt graag een paar kilometer voordat hij aan zijn werk begint. Zij begint regelmatig hardlopend haar dag. Hij wil een betrouwbare werkgever zijn en mensen in hun kracht zetten. Zij hecht waarde aan ‘even echt contact met een gast’ en is voort-durend bezig de visie handen en voeten te geven. En samen beginnen ze de dag het liefst met een kopje matcha latte en genieten ze van havermout met noten en vers fruit.

Concept ontwikkelaar

Vincent Tuk

Vincent geeft vorm aan ons concept en bedenkt de inhoudt van ons horeca aanbod. Creativiteit speelt altijd al een grote rol in Vincents leven. Als tiener kon hij dit kwijt in tekenen. Later kwam daar muziek maken bij, wat hij nog steeds graag doet. Maar hij kwam er achter dat een bord als canvas kan dienen waarop ‘getekend’ kan worden met meer dan alleen kleuren, namelijk ook smaak, textuur, kleur, aroma en temperatuur.

Sous-chef

Marnix van Gelder

Als kind vond hij het al leuk om wilde bessen of planten te plukken en daar zogenaamde ‘sapjes’ of ‘salades’ van te maken. En als zijn moeder in de keuken was stond hij graag achter het aanrecht om mee te kijken en mee te doen. Marnix koos voor de koksopleiding en volgde daarna de opleiding gespecialiseerd kok.