Workshop

Meer informatie

Naast onze smaakvolle menu opties voor lunch en diner bieden we ook culinaire workshops aan. Een geweldige mogelijkheid voor groepen van 4 tot 10 personen om samen de kunst van vegetarisch koken te ontdekken. ( Voor grotere groepen, neem even contact op om af te stemmen wat mogelijk is)

Of je nu een bedrijfsuitje, een vriendenbijeenkomst of een familiereünie organiseert, onze workshops bieden een gezellige en educatieve ervaring. Onder begeleiding van onze getalenteerde chef kunnen deelnemers (een deel van) hun eigen lunch of diner bereiden, of hun vaardigheden aanscherpen door een eigen appeltaart te leren bakken.

Wat kun je verwachten?

Vegetarische meesterwerkjes: ontdek de geheimen achter enkele van onze populairste gerechten terwijl je ze zelf bereidt.

Kook & Proef: Geniet van een heerlijke maaltijd terwijl je leert hoe je het perfect kunt bereiden. Een geweldige manier om nieuwe smaken te ervaren.

Appeltaart bakkunst: Leer de kunst van het bakken terwijl je je eigen appeltaart samenstelt. Een zoete afsluiting van een onvergetelijke ervaring!

Samen Zijn en Delen: Deel niet alleen recepten, maar ook gezelligheid en herinneringen tijdens deze interactieve workshops.

Reserveren

Reserveer nu voor een unieke teambuildingactiviteit of gewoon een gezellige dag samen! Neem contact met ons op om de beschikbaarheid te bespreken en eventuele dieetwensen door te geven.

Ontdek de verrukkelijke wereld van vegetarisch koken bij Graan&Zo en maak van je volgende bijeenkomst een smakelijk avontuur!